top of page

Ügyféligény felmérő online workshop

2023. jún. 22. csütörtök 18:00-21:00

A workshop első felében részletesen körbejárjuk a belsőépítészeti tervezés folyamatának a 0. lépését, azaz az ügyfél igényeinek felmérését. A második részében pedig gyakorlatias feladatokon keresztül nézzük meg, hogy különböző ügyfelektől mit kérdezne egy tervező.

Kitérünk arra is, hogy mennyit számít az ügyfél szakmája, a családi háttere, a projekt mérete, helyszíne és még sok egyébre.

Neked való a workshop, ha:

  • Nem tudod miket kérdezz ügyfeledtől az első találkozó alkalmával

  • Vannak kérdések a fejedben, de nem tematizált és strukturált

  • Nem tudsz kérdezéssel kitölteni min. 90 percet egy ügyfél találkozó alkalmával

  • Szeretnéd automatizálni vagy egyszerűsíteni a hosszú kérdezgetést és válaszadást minden projekt kezdetekor

A workshop ára: 19 990 .-

Jelentkezési határidő: jún. 21. éjfél

Image by Christina @ wocintechchat.com
Jelentkezni itt tudsz:

Köszönjük a jelentkezésedet! Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

Mit ad neked ez a workshop?

  1.  A workshop után össze fogsz tudni állítani egy ügyféligény felmérő kérdőívet, ami gyorsítja és segíti a tervezési folyamat első lépéseit és azt bármikor fogod tudni a jövőben is használni.

  2.  Nem lesznek a tervezés közben folyamatosan felmerülő kérdések.

  3.  Mivel részletekbe menően minden információt meg tudsz ügyfeledről, a tervezés és kivitelezés közben is kevesebb váratlan probléma, megválaszolatlan kérdés vagy bizonytalan helyzet adódhat.

  4. Magabiztosan fogsz tudni az ügyfeledtől akár 2-3 órán keresztül is kérdezni, folyamatos érdeklődést mutatva az életmódja és az otthona iránt. Ezzel bizalmat építhetsz ki, mely könnyíti a tervezés következő lépéseit.

Image by John Schnobrich

Rólunk mondták

Barbi Ügyféligény felmérő workshopja során hasznos tudással gazdagodtam, mindemellett az interaktív szemléletű képzés magabiztossággal is felvértezett. 
Ajánlom mindenkinek a képzéseket, aki egy kis bizonytalanságot, hiányosságot érez a lakberendezés workshop által feldolgozott területein. 

Reichert Eszter

ME Design and More építész stúdió

Szuperül összeszedett és izgalmas prezentáció keretében ismerhettem meg, hogyan mérjük fel JÓL az ügyfeleink igényeit. A gyakorlatias és játékos példák keretében tanultak segítségével sikerült több magabiztosságot szereznem, amit remélhetőleg a munkám során is kamatoztathatok. Abszolút hiánypótló, hogy az első lépések is jó irányba vezessenek majd.

Benedek Zsófia

Ahogy az előzővel, ezzel a workshoppal is nagyon elégedett voltam! Külön tetszik, hogy minden órád interaktív, így mások gondolatmenetét is megismerhetjük. 

Biztos vagyok benne, hogy az összeállított anyag és a workshopon elhangzottak alapján sikerül egy jó kérdőívet összeállítani! Mindenkinek ajánlom, akinek picit is szüksége van támpontra, vagy egy kis megerősítésre a kérdések összeállítását illetően!

Hegyi Ágnes

Nagyon hasznos volt a workshop, köszi hogy ennyire beszélgetősre és családiasra csináltad, így garantáltan minden sokkal jobban elmélyült.

Almási Eszter

bottom of page