top of page

Honvéd utcai
Airbnb lakás

Ez a lakás Budapest szívében, a Parlamenttől csak pár utcára található. Itt, amint belépsz az ajtón, átölel a békés, harmonikus atmoszféra. A belépőnél a homokszínű falak és a sok fehér szín elegánstalálkozása, rögtön megnyugtató érzést kelt. Első pillantásra érzékelhető a természetes fa melegsége és az apró részletekben megbúvó japán és skandináv stílus jegyek.

A tágas nappali a lakás ékköve, ahol az egyszerűségen és a funkcionalitáson van a fő hangsúly. A minimalista bútorok, amelyek letisztult vonalakkal és színvilággal rendelkeznek, tökéletesen illeszkednek a térbe. A könnyedén áramló tér ösztönzi a vendégeit a nyugodt kikapcsolódásra és a pihenésre.

Az apró, de otthonos hálószobában tovább folytatódik a harmónia és a funkcionalitás jegyében tervezett koncepció. A nyugtató színek és a természetes anyagok, mint például a fa és a pamut, kellemes környezetet teremtenek a pihenéshez.

A fürdőszoba és a WC tervezése is a minimalista megközelítésre épül, ahol a tiszta vonalak és az egyszerűbb design segíti a vendégeket a zavartalan ellazulásban.

Összességében, ez a lakás nem csupán egy egyszerű szálláshely, hanem egy olyan hely, ahol a vendégek otthon érezhetik magukat, miközben felfedezik Budapestet. A belsőépítészeti tervezés során a cél az volt, hogy egy olyan atmoszférát teremtsünk, amely inspirál, megnyugtat és emlékezetessé teszi a tartózkodást.

Alaprajz
H18-Nappali2_edited.jpg
H18-Nappali2.png
bottom of page