top of page

Budapest, Raw Land Factory        Pop up store

Ez a projekt egy nagyon különleges ügyfél igényeit mutatja be. Egy pop-up store Budapest szívében, mely hol ott, hol nagyobb városokban fog felbukkan.Innen kapta a nevét is.A pop-up store őrület természetesen Amerikából indult, először 1997-ben, Los Angeles-ben nyitottak ilyen átmeneti üzletet.Rengeteg izgalmas ötlettel rukkoltak elő a marketingesek, hogy minél nagyobb figyelmet szerezzenek az üzleteiknek.Volt pop-up store hajón,buszon,egy szikla oldalában 1800 m magasan,de még egy óriási cipős dobozban is.De miért és kinek jó a pop-up store?   
A vevőnek!Ilyenkor az eladó különleges termékeket vonultathat fel, amivel máskor és máshol nem találkozhatnak a vevők.
És az eladónak is! Új termékek különleges bemutatására van lehetőség, valamint gyors visszajelzések szerzésére a fogyasztóktól.         
Az üzlet alapkoncepciója reform, egészségmegőrző, immunerősítő és fejlett technológiával előállított zöldség és gyümölcslevek árusítása.A tervezés során az ügyfelünk számára elsődleges volt a környezettudatosság, a fenntarthatóság és természetközeliség.A bolt megújuló energiával is hozzájárul a működéséhez, így minimalizálva az energiahasználatot. 

bottom of page