top of page

Út az anyagi függetlenséghez 

2023. márc. 23. 18:00

Judik Zoltán
pénzügyi tanácsadó és üzleti coach

Jelenleg egy pénzügyi tanácsadó céget vezetek, de emellett üzleti coaching ülésekkel is segítem és egyengetem a kezdő vállalkozók karrierújtát.
Magánéletemben nagyon fontos hangsúlyt kap a rendszeres sport és a személyiség fejlődés, mert azt gondolom, hogy ezek is alapvetői pillérei a sikeres vállalkozói életnek.

Mivel főként kezdő vállalkozóknak segítek az elindulásban és sikeressé válásban, véleményem szerint a pénzügyek rendberakása és az ahhoz tartozó tevékenységek tudatosítása az elsődleges feladat. Ehhez mind szakmai, mind emberi oldalról nyújtok segítséget a hozzám fordulóknak, hogy  a folyamatosan felbukkanó, kisebb kihívásokon nekik már ne kelljen keresztülmenniük, mint a legtöbb kezdő vállalkozónak.

Az előadás során érinteni fogjuk az anyagi függetlenséget, a pénz elosztását a vállalkozásban, a pénzteremtés titkait, adósságok kezelését és még sok más hasonló témát.

Judik Barbi fotó.jpg

Judik Barbara
belsőépítész és mentor

Tervezőként, és egyben egyéni vállalkozóként a több éves cég- és karrierépítésben megtapasztaltam, hogy mennyire fontos a pénzügyek, a kiadások, a bevételék, a tartalékképzés, a piaci árazás megfelelő tudatossággal való kezelése.  Ezek nélkül nagyon nehezen, vagy szinte lehetetlen egy sikeres vállalkozást felépíteni. És mivel a vállalkozást egy személy hozza létre, ugyanilyen fontosnak tartom, hogy a személyes pénzügyeinket is megfelelően, átgondolva, és rendszerezve kezeljem. Karrierem folyamatos lépcsőfokaihoz és sikereihez elengedhetetlen volt, hogy képezzem magam a témában, majd a mentoráltjaimat, a kezdő lakberendezőket is segítsem a pénzeik kezelésében. 

Ez  a nulladik lépés, ha valaki szeretné az álmait valóra váltani és szeretne pénz nélkül tudatosan pénzt csinálni.  Én a webinár alatt a pénz fontosságáról, a pénzhez való viszonyunkról és a pénzről, mint eszközről fogok nektek beszélni.

Pénzügyi tudatosság webinár

Miért érdemes részt venned a webináron?

2023. márc. 23. 18:00

Infók

Előadók: Judik Zoltán és Judik Barbara

Dátum: 2023.márc.23. 18:00-21:00

Ár: 6  990 Ft.-

Helyszín: online, Zoom-on

Image by Ben Kolde
bottom of page