top of page

A JB Designer studio

A vállalkozásunk küldetése, hogy segítse az embereket, hogyan alakítsanak ki bensőséges kapcsolatot a saját otthonaikkal.

Cropped image of lots of blueprint on the wooden table, laptop and smartphone in a woman i

ÉRTÉKEINK

KREATIVITÁS

KAPCSOLÓDÁS

SZAKMAI FELKÉSZÜLTSÉG

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG

  • TikTok
  • Facebook
  • Instagram

A stúdió

A studió csapata olyan tervezőkből és mérnökökből áll, akik folyton tele vannak kreatív ötletekkel. Mi ezzel kelünk és ezzel fekszünk. És természetesen nem csak a szépségre törekszünk, hanem arra is, hogy minden a helyén legyen. Kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy műszakilag minden kivitelezhető legyen és úgy működjön, mint a karikacsapás! Mind az otthonodban, mind a tervezési folyamatban.

A műszaki tervezés gördülékenységét segíti a mérnökök precizitása, hogy így megálmodott tervek ne csak víziók legyenek, hanem valóra is váljanak.

Azt gondoljuk, hogy kicsit olyanok vagyunk, mint a tervezői mágusok, akik a minimalizmus, az esztétika és a műszaki tudás bűvöletében élnek! Sőt, mi nem csak a műszaki részekre koncentrálunk!

 

Az ügyfeleinkkel való kapcsolódás is kiemelten fontos, ezért folyamatos figyelemmel kísérjük a tervezés során felbukkanó igényeiket. Mi vagyunk az érzések lefordítói az otthonodba. Neked tervezünk személyre szabottan és hidd el, mindenre gondolni fogunk!

Mindemellett környezettudatosak is vagyunk! Az a célunk, hogy ne csak a te otthonod legyen szép és környezetbarát, hanem az egész bolygónk is. Zöldebb terveket készítünk, mint egy ökoharcos szuperhős! Fenntartható, stílusos és műszakilag átgondolt - ez az a kombináció, amit nálunk megtalálsz.

Tehát ha szeretnél egy minimalista műalkotást a belső térben, amely nem csak jól néz ki, hanem meg működik is, akkor jó helyen jársz! 

A csapat

Judik Barbara

tulajdonos, okleveles építészmérnök, vezető belsőépítész tervező, mentor

IMG-2488_edited.jpg

Okleveles építészmérnökként és több éves tapasztalattal rendelkező belsőépítész designerként fő építészeti filozófiám tökéletes összhangba hozni az embert az őt körülvevő élettérrel. Megtalálni az egyéniségére leginspirálóbb hatást gyakorló tárgyakat, színeket, formákat és anyagokat. Irányelvem, a térhasználó igényeit szem előtt tartva és velük együttműködve, értéket teremteni. 
Ez egy gyönyörű folyamat, amely empátiával, valamint  az ügyfelek problémáival és azok megértésével kezdődik. Számomra elsődleges az ügyfeleimmel való kapcsolódás az otthonaikon keresztül.

Judik Béla

generál kivitelezö, projekt menedzser

Judik Béla_edited.jpg

Építész családban születtem. Nagyszüleim és szüleim építészet iránti tiszteletét és szeretetét gyermekkorom óta szívtam magamba.

Később az Ybl Miklós főiskolán töltött éveim csak erősítették az építészet iránti rajongásomat és elköteleződésemet. 

Több, mint három évtizede foglalkozom lakások, családi házak, irodák teljes körű építésével, felújításával.

Hitvallásom: a megrendelő igényeit,  elképzeléseit maximálisan kielégítve, lakásból „otthont” teremteni.

A vállalkozás története

3.png
bottom of page