top of page

BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS

Stúdiónk a belsőépítészeti tervezési folyamat során nem csak a stílusotokra és a lakás/ház adottságaira figyel, hanem rátok is.Kérdéseket teszünk fel, megismerjük a szokásaitokat, az életmódotokat és a veletek együtt élőket. Szeretnénk tudni, hogy számotokra mit jelent az otthon, mire használjátok a tereket és mitől érzitek magatokat kényelmesen.A tervezés első lépése így az ismerkedés és kérdezés.Ezekhez az egyéni igényekhez igazodik utána a belsőépítészeti tervezés egész folyamata.

A belsőépítészeti tervezés díja: 22 000 Ft.-/nm

(Minden esetben egyedi,függ a tervezés mélységétől. De a tervezési díj min. 190 000 Ft)

100 nm-ig                           22.000 Ft/nm        

100 nm-től 200 nm-ig           21.000 Ft/nm         

200 nm-től 500 nm-ig           15.000 Ft/nm         

500 nm-től                          8.000 Ft/nm 

Egyedi és extra igények esetén (kis lakás, tetőtér beépítés, luxus termékek, burkolatok és bútorok betervezése esetén): 24 000 Ft/nm-től

LAKBERENDEZÉSI TANÁCSADÁS

A tanácsadás során apróbb kérdésekre tudunk nektek választ adni, mint például egy-egy bútor megtervezése, helyiségek színeinek, bútorainak és anyagainak javaslata vagy esetleg egy alaprajzi térrendezés átnézése együtt, valamint ergonómiailag megfelelő kialakításának átbeszélése.

Van lehetőség kizárólag tanácsadásra is, melyben a több éves szakmai tapasztalataink alapján tudunk segíteni és irányt mutatni egy 1,5 órás intenzív egyeztetés keretein belül.

 

Ennek a díja Budapesten belül: 50 000.- Ft.

Helyszíni kiszállás Budapest területén kívül egyedi megállapodással  kb. 80 000 Ft.-

KIVITELEZÉS

Vállaljuk továbbá lakások, házak vagy irodák teljes körű generálkivitelezését szakmailag és műszakilag felkészült csapattal. Az építőiparban és tervezési területen szerzett többéves tapasztalataink révén tudjuk garantálni számodra azt, hogy a megálmodott ingatlan a megvalósulást követően pontosan úgy nézzen ki, ahogy az a terveken szerepelt. Fővállalkozóként levesszük a kivitelezés okozta terhet a válladról.

KERESS MINKET BIZALOMMAL!

Nappali_10.png

+36 30 88 48 428

judikbarbaradesign@gmail.com

Hétfőtől péntekig  9.00 - 18.00

bottom of page